Na tvrdo uvarené vajcové žĺtky prelisujeme a za stáleho miešania prikvapkávame olivový olej, až kým zmes nezhustne. Pridáme na rezančeky nakrájanú zelenú papriku, rajčiakový pretlak, nadrobno nakrájanú cibuľku, sladkokyslé uhorky, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu a červené víno.
Talianska omáčka
16. 9. 2022
Talianska omáčka
Zdroj: kuchtik1
nízka
náročnosť
Ingrediencie:
podľa chuti
vaječný žĺtok
trochu
olivový olej
1 ks
zelená paprika
1 ks
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľka
podľa chuti
sladkokyslá uhorka
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
podľa chuti
citrónová šťava
trochu
červené víno
Postup:
Zdroj: https://dobruchut.aktuality.sk/recept/43082/talianska-omacka/