Katův šleh/Katov šľah/Katov švih/Luciferovo tajemství/Pekelné nudličky,/Čerovská směs/Kaťák
Katov šľah
tento recept mám od svojej bývalej vedúcej Ivanky
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny:
750 g | |
150 g | |
100 g | |
100 g | |
80 g | |
100 g | |
Postup:
1.
mäso nakrájame na rezance,osolíme,posypeme korením a na horúcom oleji orestujeme skoro do mäkka.Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu ,necháme zosklovatieť vložíme nakrájané uhorky,kápiu,rozsekané feferónky,kečup,pár kvapiek worcestru,dochutíme a krátko podusíme.Podávame s hranolkami ,ryžou alebo chlebom.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/katov-slah/8513-recept.html
https://www.kaloricketabulky.sk/potraviny/katov-slah