Jahňacie kotlety v marináde
Jahňacie kotlety v marináde fotorecept
Foto: jeery
Jeden z najchutnejších receptov na jahňacie kotlety.
porcie
príprava
na 180 °C
Suroviny
1 kg | |
2 dl | |
4 PL | |
1 ks | |
1 palička | |
1 PL | |
1 dl | |
1 kg | |
1/2 ks | |
1 ks | |
100 g | |
4 plátky | |
2 PL |
Postup:
- 1
Pripravíme si všetky ingrediencie a jahňacie kotlety osolíme a popopríme.
- 2
Pripravíme si marinádu z červeného vína, černicové marmelády, worcestrovské omáčky, pokrájané cibule, prelisovaného cesnaku, olivového oleja a rozdrveného suchého rozmarínu. Kotlety marinujeme 12 hodín.
- 3
Marinované kotlety vložíme do remosky, prelejeme marinádou. Pečieme 60 minúť.
- 4
Prílohu si pripravíme z opraženej slaniny do ktorej pridáme pokrájaný pór na väčšie kúsky a podusíme kým nezmäkne.
- 5
Nad parou uvaríme brokolicu a zemiaky v vode.
- 6
Všetky uvarené suroviny spolu zmiešame.
- 7
A môžeme servírovať.
Zdroj:
https://varecha.pravda.sk/recepty/jahnacie-kotlety-v-marinade-fotorecept/62675-recept.html