Vo veľkej panvici rozpálime olivový olej a pridáme na mesiačiky nakrájanú šalotku, ktorú restujeme do zlatista.
Talianske teľacie ragú
Talianske teľacie ragú
Ingrediencie:
Postup:
Pridáme na tenké kolieska nakrájaný strúčik cesnaku spolu s bobkovým listom a z ľahka premiešame (krátko, len kým cesnak zavonia).
Vložíme lístky čerstvého tymiánu a premiešame.
Pridáme na pásiky nakrájané teľacie mäso a sprudka orestujeme, aby sa rýchlo zatiahlo.
Posypeme mletou červenou paprikou a premiešame.
Pridáme taliansku zmes mrazenej zeleniny, podlejeme podľa potreby trochou vody.
Dusíme asi 20 minút, kým nie je mäsko mäkké a omáčka vyredukovaná.
Servírujeme s opečeným bezlepkovým toastom.
Zdroj: https://dobruchut.aktuality.sk/recept/71139/talianske-telacie-ragu/